ISO
 • Hilton Podgorica - Montenegro
 • Konik - Stari Aerodrom Blok VIII
 • Konik - Stari Aerodrom Blok IX
 • Kruševac Zona B - Hram
 • Stambeni objekat Tivat
 • Hilton Podgorica - Montenegro

  Pored toga što je investitor, Normal Company d.o.o. je takođe i glavni izvođač jednog od najvećih projekata u oblasti ugostiteljstva u zemlji.

 • Konik - Stari Aerodrom Blok VIII

  Normal Company doo je započeo izgradnju objekta Stari aerodrom - Blok VIII, lamela A, B i C , gdje će se izgraditi stambeno-poslovna zgrada.

 • Konik - Stari Aerodrom Blok IX

  Normal Company doo je započeo izgradnju objekta Stari aerodrom - Blok IX, gdje će se izgraditi stambeno-poslovna zgrada površine 9.500m².

 • Kruševac Zona B - Hram

  Stambeno-poslovni kompleks ukupne površine oko 35.000m2 završen je u tri faze, a nalazi se pored Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

 • Stambeni objekat Tivat

  Normal Company uskoro u Tivtu počinje izgradnju stambenog kompleksa površine 7000m2 ...

Aktuelnosti

Normal Company: Hotel Hilton Podgorica – Crna Gora

Saopštenje – Normal Company

Otvaranje hotela HILTON PODGORICA – CRNA GORA za par mjeseci

Povodom susreta sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, NJ.E. Margaret En Uehara i gradonačelnikom Glavnog grada, Slavoljubom Stijepovićem, vlasnik hotela Hilton Podgorica – Crna Gora, Žarko Burić, najavio je da bi hotel trebalo da bude otvoren za par mjeseci, te da nakon dužeg vremena, u ovom trenutku može se konstatovati da su radovi ušli u završnu fazu.

 

 Preuzmite saopštenje
Opširnije

Stambeni krediti u saradnji sa Hypo Alpe Adria bankom

Hypo Alpe Adria banka – Normal Company

Stambeni krediti

Iskoristite pogodnost koju vam pruža Hypo Alpe Adria Banka u saradnji sa Normal Company i uselite se u svoj dom u stambeno poslovnom objektu Blok VII pod specijalnim uslovima.
Stambeno poslovni objekat Blok VII nalazi se na Starom aerodromu, na kraju Bulevara Pera Ćetkovića. Rok završetka izgradnje ovog objekta sa ukupno 42 stana površine od 48m2 do 99m2 je jun 2016. godine. U neposrednoj blizini planirana je izgradnja dječjeg vrtića, škole, sportsko-rekreativnih terena i drugih sadržaja.

 Preuzmite flyer
Opširnije

Normal Company – Turistička organizacija Podgorice

Naša kompanija je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade najbolja kompanija u 2013. godini  koju je po 31. put organizovala Turistička organizacija Podgorice pod sloganom „Biramo najbolje u turizmu Podgorice” . Ovim je naša kompanija još jednom dokazala da svojim angažovanjem, posvećenosti poslu i svojim klijentima s pravom nosi epitete ugledne, uspješne, savremeno organizovane  i profesionalne kompanije.

Ponosni smo što smo dio nje.

Ovo značajno priznanje uručeno je na svečanoj dodjeli  nagrada dana 10. decembra 2013. godine.

Opširnije