ISO

Euro Project Management

Euro Project Management d.o.o. je projekt menadžment kompanija osnovana 2010. godine. Trenutno je angažovana na projektu Hilton Podgorica-Montenegro kog prati u svim fazama realizacije, od izrade projektne dokumentacije (koja je uspješno završena), preko izrade tenderske dokumentacije i evaluacije ponuda (aktivnosti koje su trenutno aktuelene) do stručnog nadzora pri izvođenju radova i na kraju procjene izvedenih radova na osnovu koje će investitor dobiti kompletnu sliku o završenom projektu.

U ovoj relativno mladoj kompaniji zaposlen je tim vrhunskih stručnjaka sa bogatim iskustvom u zemlji i inostranstvu u oblasti projekt menadžmenta, projektovanja i građevine. U upravljanju projektom glavni cilj kom kompanija teži jeste obezbijediti maksimalnu kontrolu kvaliteta radova, ugrađenih materijala, uz poštovanje rokova i kontrolu budžeta.

U cilju što efikasnije implementacije projekta, definisanja preciznih kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, praćenja savremenih tokova i poštovanja specifičnih međunarodnih standarda u građevinarstvu Euro Project Management se opredijelio za primjenu univerzalno primjenljivih i zvanično prihvaćenih FIDIC standarda.

Kako je poznavanje međunarodnih tenderskih procedura, pravnih pitanja i globalnih kretanja od velike važnosti za uspješno poslovanje građevinskih kompanija, EPM tim redovno posjećuje sajmove, seminare, konferencije i druge događaje.

Kontakti

Nina Knežević
Izvršni direktor
Diplomirani inženjer arhitekture
e-mail: nina.knezevic@epm.me
Vesna Radusinović
Diplomirani inženjer građevine
e-mail: vesna.radusinovic@normal.co.me
Dragana Vujošević
Diplomirani pravnik
e-mail:dragana.vujosevic@epm.me

 

Ljubomir Senić
Inženjer arhitekture
e-mail: ljubomir.senic@normal.co.me
Petar Jovanović
Diplomirani inženjer građevine
e-mail: petar.jovanovic@normal.co.me