• Naziv: Kruševac Zona B – Hram
  • Mjesto: Podgorica
  • Vrsta: Stambeno-poslovni objekat
  • Površina: 35 000m2
  • Završetak u fazama:  2007 – 2011

Stambeno-poslovni kompleks ukupne površine oko 35.000m2 završen je u tri faze, a nalazi se pored Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Prva faza ovog kompleksa koja se nalazi na Bulevaru Džordža Vašingtona, obuhvata površinu od oko 12 000m2, a završena je i predata kupcima 2007. godine. Luksuzno opremljena, zgrada ispunjava najviše standarde u građevinskoj industriji i izlazi u susret zahtjevima moderne klijentele koji rastu iz dana u dan. Sve stambene i poslovne jedinice su prodate prije završetka prve faze.

Druga faza Projekta Hram je otpočela u januaru 2007. godine i završena 2009. godine. Ukupna površina ove zgrade je 8 000m2.

Treća faza obuhvata izgradnju poslovne zgrade Kula (NCO Kula) površine 7 000m2 koja se nalazi na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog , a završena je 2009. godine. Pored 11 spratova na kojima se nalaze poslovni prostori površine od 100 do 450m2 ovaj objekat posjeduje i podzemnu garažu. Opremljen je najsavremenijom opremom za poslovne objekte uključujući dvadesetčetvoročasovni recepcijski nadzor, protivpožarni sprinkler sistem, alarmni sistem, Villeroy & Boch sanitarije, Schindler liftove, Daikin sIstem klimatizacije, itd.

Zahvaljujući modernoj opremi i atraktivnoj lokaciji mnoge prestižne kompanije i državni organi kao što su Upravni sud Crne Gore, Radio-difuzni centar, Komisija za kontrolu postupka javnih nabavki, Lukoil, Dekra, Advokatska kancelarija City Rent, Nacionalna tursitička organizacija Crne Gore, Montenegro Airlines, OTP Factoring, Terna opredijielili su se za ovu lokaciju.

Četvrta faza Kompleksa predstavlja stambeno-poslovni objekat površine 8 000m2 koji se takođe nalazi na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Svi stanovi su završeni i predati do kraja 2010. Godine i posjeduju luksuznu opremu uključujući brazilski parket, Villeroy & Boch sanitarnu opremu, Daikin sistem klimatizacije, italijanska blind vrata Nusco Porte, a podovi i zidovi obloženi su travertino mermerom. Ovaj objekat važi za jedan od najatraktivnijih i najluksuznijih u gradu, a u poslovnim prostorima ove zgrade svoje mjesto su našle i ugledne institucije kao što su Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Inditex Montenegro, Lyoness, Bart d.o.o., itd.

JOŠ IZGRAĐENIH OBJEKATA: